Vertrouwen en bouwen op kwaliteit

Beton is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het beschermt ons, is energiezuinig, robuust, duurzaam en 100% recyclebaar omdat het van natuurlijke grondstoffen is gemaakt. Beton past dan ook prima in een circulaire economie. En daar maken we ons bij IJsselbeton graag sterk voor.

Content Paragraphs

Bovenop beton

Beton maken lijkt een 123-tje: 1 deel cement, 2 delen zand, 3 delen grind, water erbij en wachten tot het hard wordt. Toch is het maken van betonproducten een heel uitgekiend productieproces. Omdat u eisen stelt aan het beste resultaat tegen de laagste kosten, en daar geen concessies aan doet. Wij ook niet. En precies daar komt onze expertise om de hoek kijken. We kennen de fijne kneepjes van het vak. En we produceren alleen met het geschiktste zand en grind van ons zusterbedrijf K3Delta. Direct gewonnen naast onze betoncentrale.

Kwaliteit op tijd

IJsselbeton staat garant voor eersteklas duurzame beton én snelle levering. We produceren 100% recyclebare betonproducten volgens de eisen en normen die daarvoor gelden. We werken alleen met zand- en grindsoorten die vrij zijn van hout, glas en andere verontreinigingen. En we hebben een breed assortiment prefab betonproducten op voorraad voor directe levering. Bij specifieke wensen kan de productie iets langer duren. Maar u weet altijd wanneer we leveren. Zo snel mogelijk. Het transport of de belading van uw transporteur verzorgen we ook graag voor u, maar kunt u ook zelf regelen.

Constructief samenwerken

Bij IJsselbeton houden we van korte lijnen en snel schakelen. Van heldere afspraken en open calculaties. We denken graag mee in de mogelijkheden voor uw project en doen het nodige reken- en tekenwerk. Snel, vakkundig en tot in detail. Want we doen niets liever dan onze jarenlange kennis en ervaring voor u laten werken. Voor het beste resultaat, tegen de laagste kosten.

Veiligheid voor alles
Bij elke opdracht krijgt u een gebruiksvoorschrift (belastingtabel). We zorgen ook voor werktekeningen, uitvoeringsplannen en grondmechanisch advies, als u dat wilt. Daar rekenen we meestal niets voor. Want vertrouwen op kwaliteit en veilig kunnen bouwen is onze voornaamste zorg.

Bottom section wrapper

Samenwerken zit in onze natuur

IJsselbeton maakt deel uit van de K3-organisatie. Zes ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Images

Werken bij IJsselbeton

Wil je ook meebouwen aan IJsselbeton en werken aan nieuwe betonproducten? Bekijk onze vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom!

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures

Hoe kunnen wij u helpen?